Απονομή Δώρων Κάρτας Μέλους

Στο πλαίσιο της  συνεχιζόμενης  από τριετίας  καμπάνιας προσφορών προς τους πελάτες της  πραγματοποιήθηκε στα γραφεία  της εταιρίας την  24η Μαρτίου 2017 και παρουσία του προσωπικού της εταιρίας,  η παράδοση  ενός ποδηλάτου μάρκας Mountain Bike Orient στην εταιρία «ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΑ ΑΒΕΕ»  , που απέκτησε αυτή  επωφελούμενη συλλέγοντας πόντους  από το πρόγραμμα της κάρτας μέλους που παρέχει η εταιρία στους πελάτες της  και η οποία  είναι συνδεδεμένη   με παροχή δώρων ανάλογα με τους συγκεντρωμένους  πόντους.

Κατά την παράδοση, ο  Δ/νων σύμβουλος της εταιρίας κ.Κωτούλας Μάριος  ευχαρίστησε  τον Δ/ντα Σύμβουλο της εταιρίας «ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΑ ΑΒΕΕ» κ. Μπαταγιάννη Δημήτρη  για την  συνεργασία  και την εμπιστοσύνη του προς την εταιρία του ,ενώ ο κ. Μπαταγιάννης εξήρε  το άριστο  επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών  της εταιρίας «KOΤΟULAS ENERGY».

Στο τέλος  ο  κ.  Κωτούλας  δήλωσε ότι  η εταιρία θα συνεχίσει να στέκεται  δίπλα  στους πελάτες της  με συνέπεια και υπευθυνότητα  σε κάθε πτυχή της επαγγελματικής  δραστηριότητας εταιρίας  και ευχαρίστησε  με θερμά λόγια όλους τους συμπολίτες  και το καταναλωτικό κοινό εν γένει  που στηρίζει  την τοπική αγορά.