Κοπή πίτας των εταιριών Kotoulas Energy και Thessalygas

Οι  εταιρείες KOTOULAS ENERGY S.A και THESSALY GAS πραγματοποίησαν και φέτος το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018 την καθιερωμένη πλέον εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας των στην ταβέρνα ‘’ΝΙΚΟΛΑ’’.

     Στην ωραία εκδήλωση, παραβρέθηκε  και τίμησε με τα την παρουσία του ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ.κ Χρυσόστομος

ο οποίος ευλόγησε την πίτα των  δύο εταιριών από κοινού με τον ιερέα της ενορίας και ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά παρουσία και των διοικούντων τις εταιρίες κ.κ. Μάριου και Κατερίνα Κωτούλα. Εν συνεχεία πήρε το λόγο  ο Δ/νων Σύμβουλος  των εταιριών κ. Κωτούλας ο οποίος απηύθυνε  χαιρετισμό στον οποίο ευχήθηκε η νέα χρονιά  να είναι ευτυχισμένη, δημιουργική, με αλληλεγγύη και εκπλήρωση των προσδοκιών όλων  και  ευχαρίστησε το προσωπικό  για τις προσπάθειες τους στον αγώνα που κάνουν οι εταιρείες, να στέκονται πάντα δίπλα στους πελάτες με συνέπεια και υπευθυνότητα.

    Μετά την κοπή της πίτας όλοι οι παραβρισκόμενοι απόλαυσαν την βασιλόπιτα, το πλούσιο μενού της ταβέρνας του ‘’ΝΙΚΟΛΑ’’ και την ωραία  μουσικοχορευτική βραδιά στην οποία το κέφι κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες και στο τέλος αντάλλαξαν ευχές για ένα έτος καλύτερο, από το προηγούμενο.

   Το φλουρί  από την κοπή της πίτας κέρδισε ο υπάλληλος κος Κοκόγιας Απόστολος ο οποίος έλαβε ως δώρο χρηματικό ποσό, ενώ ο υπάλληλος  που επιλέχθηκε ως υπάλληλος της χρονιάς επιβραβεύτηκε με ένα τριήμερο ταξίδι στον Άγιο  Αθανάσιο Πέλλας (Καϊμακτσαλάν).