Για επαγγελματίες

Για επαγγελματίες

Η Kotoulas Energy δίνει λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε σύγχρονης επιχείρησης. Αν είστε ελεύθερος επαγγελματίας ή εταιρεία, επωφεληθείτε των χωριστών πακέτων τιμών και παροχών, που προσφέρουμε, τα οποία καλύπτουν όλα τα οχήματα της επιχείρησής σας. Επισκεφθείτε ένα από τα πρατήριά μας, προμηθευθείτε την Kotoulas Energy Card και αποκτήστε το πακέτο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.
Χρησιμοποιώντας την Kotoulas Energy Card σε κάθε ανεφοδιασμό επαγγελματικού σας οχήματος λαμβάνεται:

1)Άμεση πληροφόρηση

2)Σωστή διαχείριση

3)Εχεμύθεια

4)Αμεσότητα

Επιπλέον, και το προσωπικό σας μπορεί να είναι κάτοχος της Kotoulas Energy Card, απολαμβάνοντας μειωμένες τιμές στο πλύσιμο του ιδιωτικού τους αυτοκινήτου σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή με email ή επισκεφθείτε μας από κοντά σε ένα από τα πρατήριά μας. Τα στοιχεία επικοινωνίας μας και οι διευθύνσεις μας βρίσκονται στην ιστοσελίδα μας.

Προσφορές & Δώρα για όλα τα μέλη της Kotoulas Energy Club

Δείτε τα Δώρα 

   με την κάρτα μέλους 

Δώρα με την κάρτα μέλους της εταιρείας «Kotoulas Energy sa».

Δείτε τα Δώρα 

με πετρέλαιο θέρμανσης

Δώρα με την κάρτα μέλους της εταιρείας «Kotoulas Energy sa».

Αξεσουάρ

Eπιλέξτε για το όχημά σας ένα σετ υαλοκαθαριστήρων αξίας άνω των 20 € και σας προσφέρουμε δώρο αντιπαγωτικό – καθαριστικό παρμπρίζ,.

Εξωτερικό Πλύσιμο 3€

Σε όλα τα καταστήματα της Kotoulas Energy προσφέρουμε κάθε εβδομάδα, από Δευτέρα έως και Τετάρτη, εξωτερικό πλύσιμο αυτοκινήτου μόνο με 3 €.

Επισκευτείτε τα πρατήρια μας