Media

Παράδοση δώρων της εταιρίας KOTOYLAS ENENRGY SA

 

 

 

 

 

Παράδοση δώρων της εταιρίας KOTOYLAS ENENRGY SA

 

 

 

 

 

Παράδοση δώρων της εταιρίας KOTOYLAS ENENRGY SA

 

 

 

Παράδοση δώρων της εταιρίας KOTOYLAS ENENRGY SA

 

 

 

 

Παράδοση δώρων από την Εταιρία KOTOYLAS ENENRGY SA.

Επιβράβευση των πελατών με μεγάλα δώρα στην «KOTOYLAS ENERGY SA» με την κάρτα μέλους.

Κοπή πίτας και βραβεύσεις για τις εταιρείες Kotoulas Energy S.A. & Thessaly Gas I.K.E.

Το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019, οι εταιρείες Kotoulas Energy S.A. & Thessaly Gas I.K.E. πραγματοποίησαν την καθιερωμένη πλέον εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας στην ταβέρνα «ΝΙΚΟΛΑΣ».Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος, ενώ στην εκδήλωση παρευρέθηκαν φίλοι και συνεργάτες.Ο Πρόεδρος των εταιρειών κ. Μάριος Κωτούλας αφού ευχαρίστησε θερμά όλους τους παρευρισκόμενους, ευχήθηκε για την νέα χρονιά Υγεία και Ευτυχία.Στη συνέχεια βράβευσε τον υπάλληλο της χρονιάς κ. Χρήστο Παπαγιάννη με ένα τετραήμερο ταξίδι στον Άγιο Αθανάσιο Πέλλας (Καϊμακτσαλάν), καθώς επίσης και τον δεύτερο υπάλληλο κ. Bregu Romeo με χρηματικό έπαθλο.
Επίσης, βραβεύθηκαν για την προσφορά τους στον αθλητισμό οι κόρες του υπαλλήλου της εταιρείας κ. Βασιλείου Τζέλη, αθλήτριες, Κωνσταντίνα Τζέλη(3η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων στο TAEKWONDO) και Φένια Τζέλη (3η θέση στην Ολυμπιάδα Νέων στο TAEKWONDO).

Τέλος, το φλουρί από την κοπή της Βασιλόπιτας κέρδισε ο υπάλληλος κ. Γαλάνης Γεώργιος, ο οποίος έλαβε ως δώρο χρηματικό ποσό.

Δώρα με την κάρτα μέλους της εταιρείας «Kotoulas Energy sa».

Στα γραφεία της εταιρείας «Kotoulas Energy sa» με ιδιαίτερη χαρά παραδόθηκε στον κ. Πολυγένη Δημήτριο (εκπρόσωπο της εταιρείας Meteora Tours) ένα ποδήλατο μάρκας Mountain Bike Orient,δώρο που απέκτησε συλλέγοντας πόντους του προγράμματος  «Κάρτας Μέλους» της εταιρείας. Καλή χρονιά και ευτυχισμένο το 2019!!

Επωφεληθείτε και εσείς από τις προσφορές της Kotoulas Energy !!!-ακριβά δώρα για όλους

Στα γραφεία της εταιρείας «Kotoulas Energy sa» με ιδιαίτερη χαρά παραδόθηκε στον εκπρόσωπο της εταιρείας του κ. Βουτσελά μία μηχανή καφέ espresso ILLY FRANCIS, δώρο που απέκτησε συλλέγοντας πόντους του προγράμματος «Κάρτας Μέλους» της εταιρείας.Η εταιρεία «Kotoulas Energy sa» σας ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και δεσμεύεται για «την πιο γρήγορη και φιλική εξυπηρέτηση». Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να ενημερώνεστε στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση www.kotoulasenergy.gr και στα πρατήρια της εταιρείας μας.

Δώρα με την κάρτα μέλους της εταιρείας «Kotoulas Energy sa».

.

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης από τετραετίας καμπάνιας προσφορών της εταιρίας ΑΦΟΙ ΚΩΤΟΥΛΑ ΑΕ «KOTOULAS ENERGY» προς τους πελάτες της, μέσω της συλλογής πόντων του προγράμματος της κάρτας μέλους της εταιρίας, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της εταιρίας στις 6 Σεπτεμβρίου και παρουσία του προσωπικού της εταιρίας, η παράδοση από την εκπρόσωπο της εταιρίας κα Αλεξάνδρα Νίκα, των κάτωθι δώρων στον κ. Κοθρά Δημήτριο ως εκπρόσωπο της εταιρίας ΒΙΟΣΑΛ ΑΕ, ήτοι μιας τηλεόρασης LG 32″, ενός σίδερου SINGER, ενός σετ πιάτων και ενός σετ ποτηριών, που απέκτησε η εταιρία ΒΙΟΣΑΛ ΑΕ συλλέγοντας πόντους από το πρόγραμμα της κάρτας μέλους που παρέχει η εταιρία στους πελάτες της και η οποία είναι συνδεδεμένη με παροχή δώρων ανάλογα με τους συγκεντρωμένους στην διάρκεια κάθε έτους πόντους.

Δώρα με την κάρτα μέλους της εταιρείας «Kotoulas Energy sa».

.

Σήμερα, Πέμπτη 30/08/2018, στα γραφεία της εταιρείας «Kotoulas Energy sa» με ιδιαίτερη χαρά παραδόθηκε στην κ.α Δήμητρα Τάλαρου το δώρο που απέκτησε επωφελούμενη από το πρόγραμμα της «Κάρτας Μέλους», συλλέγοντας τους ανάλογους πόντους. Η εταιρεία «Kotoulas Energy sa» ευχαριστεί όλους τους πελάτες της για την εμπιστοσύνη τους και δεσμεύεται για «την πιο γρήγορη και φιλική εξυπηρέτηση».

Δώρα με την κάρτα μέλους της εταιρείας «Kotoulas Energy sa».

23/08/2018 | 17:49

Στο πλαίσιο της καμπάνιας προσφορών της εταιρείας «KOTOYLAS ENERGYSA», την Τετάρτη 27 Ιουλίου 2018 καθώς και την Πέμπτη 2 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της εταιρείας μας, παρουσία του προσωπικού και της διοίκησης, η παράδοση των δώρων σε πελάτες που εξαργύρωσαν πόντους στα πλαίσια του προγράμματος της κάρτας μέλους «kotoulas bonuscard» .Οι πελάτες μας Μπαμπάνης Δημήτριος, Πολυγένης Δημήτριος (εκπρόσωπος της εταιρείας Meteora Tours) & Τζιώρας Ευθύμιος εξαργυρώνοντας πόντους κέρδισαν από μια τηλεόραση LG 32’’ αντίστοιχα.Κατά τη διάρκεια της παράδοσης των δώρων, η οποία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της «KOTOYLAS ENERGY SA» στο 3ο χλμ. Τρικάλων-Καρδίτσης, από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Κατερίνα Κωτούλα η οποία συνεχάρη και ευχαρίστησε τον κύριο Μπαμπάνη Δημήτριο, Πολυγένη Δημήτριο  καθώς και τον κύριο Τζιώρα Ευθύμιο για την συνεργασία και την εμπιστοσύνη τους στις υπηρεσίες και στα προϊόντα μας και  για την στήριξη τους στην τοπική αγορά. Κλείνοντας ο Πρόεδρος και Διευθύνων σύνβουλος κ.ος Μάριος Κωτούλας δεσμεύτηκε ότι η εταιρεία «KOTOYLAS ENERGY SA» θα συνεχίσει με συνέπεια και  υπευθυνότητα να παρέχει τις υπηρεσίες της, ενώ προανήγγειλε την αναβάθμιση του συστήματος «kotoulas bonus card» με πλουσιότερα δώρα και πιο εύκολη συλλογή πόντων με σκοπό την καλύτερη και πιο αποδοτική συνεργασία με τους πελάτες και φίλους της εταιρείας μας.

Σημαντική βοήθεια στους πυρόπληκτους από τις εταιρίες ΑΦΟΙ ΚΩΤΟΥΛΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΗ Α.Ε & THESSALY GAS IKE

28/07/2018 | 11:46

Οι εταιρίες  ΑΦΟΙ ΚΩΤΟΥΛΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΗ Α.Ε & THESSALY GAS IKE, ανταποκρινόμενες στο πανελλαδικό κάλεσμα για βοήθεια προς τους πληγέντες συνανθρώπους μας, από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αν. Αττική και αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο που επιτελεί διαχρονικά ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, πρόσφεραν σημαντική ποσότητα φάρμακων και σημαντικό χρηματικό ποσό, συμβάλλοντας στη συλλογική προσπάθεια ανακούφισης των πυροπαθών.

Δώρα με την κάρτα μέλους της εταιρείας «Kotoulas Energy sa».

16/09/2017 | 12:02

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης καμπάνιας προσφορών από την εταιρία της Kotoulas Energy προς τους πελάτες με Κάρτα Μέλους παραδόθηκαν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού από τους υπεύθυνους της εταιρίας,
2 ποδήλατα μάρκας Orient Mountain Bike στους κ. Μπαλατσούκα Βασίλειο & κ. Τζιώρα Ευθύμιο 
2 εισιτήρια για ταξίδια στους κ. Βουτσελά & κ. Μακρή Ιωάννη
1 Laptop HP στην κ. Μπαντή Ιωάννα
και πολλά άλλα δώρα, από το πρόγραμμα συλλέγοντας πόντους!
Εκμεταλλευτείτε λοιπόν την ευκαιρία, απολαμβάνοντας και εσείς τις μοναδικές προσφορές που διαθέτει ο Νέος Κατάλογος Δώρων!!!
Για οποιαδήποτε πληροφορία ενημερωθείτε από το site της εταιρίας μας ή εντός των καταστημάτων.

Οι προτάσεις μας γι αυτό το μήνα