Κοπή πίτας και βραβεύσεις για τις εταιρείες Kotoulas Energy S.A. & Thessaly Gas I.K.E.

Το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019, οι εταιρείες Kotoulas Energy S.A. & Thessaly Gas I.K.E. πραγματοποίησαν την καθιερωμένη πλέον εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας στην ταβέρνα «ΝΙΚΟΛΑΣ». Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος, ενώ στην εκδήλωση παρευρέθηκαν φίλοι και συνεργάτες.

Ο Πρόεδρος των εταιρειών κ. Μάριος Κωτούλας αφού ευχαρίστησε θερμά όλους τους παρευρισκόμενους, ευχήθηκε για την νέα χρονιά Υγεία και Ευτυχία. Στη συνέχεια βράβευσε τον υπάλληλο της χρονιάς κ. Χρήστο Παπαγιάννη με ένα τετραήμερο ταξίδι στον Άγιο Αθανάσιο Πέλλας (Καϊμακτσαλάν), καθώς επίσης και τον δεύτερο υπάλληλο κ. Bregu Romeo με χρηματικό έπαθλο.

Επίσης, βραβεύθηκαν για την προσφορά τους στον αθλητισμό οι κόρες του υπαλλήλου της εταιρείας κ. Βασιλείου Τζέλη, αθλήτριες, Κωνσταντίνα Τζέλη (3η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων στο TAEKWONDO) και Φένια Τζέλη (3η θέση στην Ολυμπιάδα Νέων στο TAEKWONDO).

Τέλος, το φλουρί από την κοπή της Βασιλόπιτας κέρδισε ο υπάλληλος κ. Γαλάνης Γεώργιος, ο οποίος έλαβε ως δώρο χρηματικό ποσό.