Σχετικά με εμάς

Η ιστορία της εταιρίας μας ξεκινά από το 1966 με τη δραστηριότητα του πατέρα μας στον κλάδο διάθεσης και διακίνησης Υγρών Καυσίμων, στον αγροτικό τότε κόσμο της περιοχής.

Στα μέσα της δεκαετίας του 1990 η εταιρία μας εξελίσσεται και αναπτύσσεται, δημιουργώντας δίκτυο πώλησης καυσίμων και στην ευρύτερη περιοχή του Νομού μας.

Από το 2000 μπαίνει δυναμικά στο δίκτυο πρατηρίων υγρών καυσίμων, με γνώμονα πάντα την ποιότητα, τις φιλικές τιμές και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Σήμερα, η εταιρία Kotoulas Energy έχοντας χαράξει ιδιαίτερα θετική πορεία και διαθέτοντας εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό του κλάδου μας, συνεχίζει να προσφέρει άψογη εξυπηρέτηση στο καταναλωτικό κοινό.

Οι αξίες μας

Οι αξίες μας είναι οι ίδιες που μας διέπουν από την αρχή τις σταδιοδρομίας μας μέχρι και σήμερα. Ποιότητα – Αξιοπιστία και πάντα με το συμφέρον του καταναλωτή οδηγό μας.

Είδαμε από τότε που ξεκινήσαμε ότι μόνο με την αλληλοβοήθεια μπορεί να πάει μπροστά μια επιχείρηση, γι’ αυτό και είναι νόμος για εμάς η παροχή των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών και προϊόντων στους πελάτες μας που μας στηρίζουν από το ξεκίνημα μας.

Χτίσαμε πάνω στις διαπροσωπικές σχέσεις και με τους πελάτες και με το προσωπικό το οποίο αποτελεί και την ραχοκοκαλιά της επιχείρησης μας.

Το όραμά μας

Το όραμά μας είναι οι επιχειρήσεις “Kotoulas Energy” να παρέχουν άψογη εξυπηρέτηση, δημιουργώντας ενθουσιασμένους πελάτες σε ένα φιλικό και οικείο περιβάλλον για όλους, εργαζόμενους & πελάτες.

Στόχος μας είναι η συνεχής ανάπτυξη και εδραίωση στο Νομό Τρικάλων και στους γύρω Νομούς ως η πρώτη εταιρεία υγρών καυσίμων στις προτιμήσεις των πελατών.


Το σλόγκαν μας είναι: ”Kotoulas Energy. Η πιο γρήγορη και φιλική εξυπηρέτηση!”

Κάρτα προνομίων

Loyalty Bonus Card από την
Kotoulas Energy S.A.

Αποκτήστε την τώρα δωρεάν

Η Kotoulas Energy Card χορηγείται εντελώς δωρεάν και μπορεί
να χρησιμοποιηθεί από οποιοδήποτε μέλος της οικογένειας σας.

Ισχύει σε όλα τα παραρτήματα Kotoulas Energy κι έχει απεριόριστη διάρκεια.

Loyalty card image

Δώρα

Επωφεληθείτε από τις αγορές σας με την κάρτα club κερδίζοντας απαραίτητα αξεσουάρ για το όχημά σας και άλλα υπέροχα δώρα.